01 June 2013

I'm in Love.... lalala

Hai semua,
Assalamualaikum,
Salam 01 June 3013,

Happy Bufday Buat duli Yang maha mulia di Pertuan Agong,


Berbalik pada pokok cerita fiyda arini,
Actuallly, i wanna share....

I'm in Love... wink2x

Dengan sape??


ooopss, sorry bukan dengan orang tapi dengan lagu.. hehe
Lagu nie hah :

Lirik Lagu Cuba Teka - Tasha Manshahar

Matamu lembut bagai bayu
Juga awan biru di langitku
Senyum mu seindah mentari
Selalu menerangi mimpi sepi

Cubalah cuba sayang teka
Siapa yang bertaktha dalam jiwa
Adakah kau rasa?

Sayang ku selalu ada waktu tuk menyanyangimu menjagamu
Seluruh hidupku..

Matamu redup bagai bayu
Juga awak biru di langitku
Senyummu seindah mentari
Selalu menerangi mimpi sepi

Cubalah cuba sayang teka
Siapa yang bertaktha dalam jiwa
Adakah kau rasa?

Sayang ku selalu ada waktu tuk menyanyangimu menjagamu
Cuba cuba
Cubalah cuba sayang teka
Siapa yang bertaktha dalam jiwa
Adakah kau rasa?
Sayang ku selalu ada waktu tuk menyanyangimu menjagamu
Seluruh hidupku..

Caramu mempersona kalbu
Sesungguhnya aku tahu kamu terbaik untuk diriku

nice jea lrirk lagu  kan...

XOXOXO

2 comments:

Ikhmal Malique said...

lagu baru eh?

nurul fiyda said...

dah lame ade kat you tube, tapi baru nak realease scra official, xsabar tggu video yg official.. :)