14 June 2012

Tanya Sendiri, Jawab sendiri #1

Hai, selamat petang semua.. 2,3 harinie UKM panas sangat sebab tak hujan, badan fiyda pun turut panas..
Dah lah badan panas, kepla pun panas & migrain... huhuhu =__=
Semalam terbaca Cik Epal buat entri 'tanya sendiri, jawab sendiri'. so fiyda pun teringin nak buat jugak..
Pinjam idea tau cik epal tau!.. ^_^

# Apa perasaan sekarang??

Tak de perasaan sebab badan tak berape nak sihat sangat... hukhukhuk


# Nak makan ape??

jangan ditanya nak makan ape, banyak sangat yg teringin nak makan... tapi antaranya :

 Meat ball ikea yg dah lama giler teringin..

Dim Sum dekat equtorial bangi


# Nak minum ape?

Disebabkan cuaca yang panas, nak minum air kelapa fresh...

# Tak suka kalau?

emosi tak stabil, sebab nanti akan rase nak nanges jep.. kata kak lin, cengeng sgt..

# dah berapa kali bercinta?

erk, takde lah banyak sgt! bukan cantik sgt sampai nak bercinta banyak2x kali.. :p

# Apa pendapat tentang 'kawan'?

ade pepatah cakap berkawan biar seribu tapi berkasih biar satu, pada fiyda ape guna ramai kawan tapi bila kita susah diorg xdepun nak tolong kita, lagi2x kalau kawan yg time susah dan time nak mintak tolong jer buat baik kat kita.. so independent, jgn terlalu bergantung pada kawan lebih baik.. ^_^

# Impian anda?

Impian fiyda before kahwen, nak keje, nak beli umah, nak tolong mak & adik2x..
After kahwen, ofcoz nak jadi wife & mummy yang baik tuk mr hubby & anak2x.. ^_^

# haiwan yang anda tak suka?

fiyda paling tak suka ular, bukan tak suka tapi takot, geli, semua ada.. event tengok gambar or tengok tv pun dah meremang bulu roma. ><


..................................................................
.................................................................

Eh, dah lah... nanti lain kali sambung lagi.. dah asar, nak solat then nak kuar carik i kelapa dengan mr.aizat jap.. bye.


No comments: