01 February 2012

1st story, 1st Day, 1st Feb

Hai u kekawan semua,
fiyda suka tajuk entry fiyda arini,
Cantik jer, macam fiyda yang purple arini.. hehhehe

Nie 1st story & 1entri tuk bulan Feb nie,
arini juga merupakan 1st Day fiyda mula keje a.k.a LI,
so far alhamdulillah...
Semalam lepas maghrib lagi dah siap2x iron semua baju tuk keje,
arini siap cantik dengan berkasut full semata2x tuk p keje,
tuk pengetahuan fiyda sebenarnya tak suka kai kasut tutup semua kaki,
kaki fiyda cepat melecet..
lagipun tak seksi ark tutup semua kaki..
hehhehe, xde2x tu gurau jer..

Arini kitaorang menumpang kat ofis orang dulu,
pepagi kul 8 kitaorang dah terpacak kat sana,
orang lain tak datang pun lagi,
biaselah 1st daylah katakan..

1st Day dah dapat task,
task ysng kena search2x kat google jer, huhu
cam wat tesis lak asenyer,
tapi btw oklah ari 1st,
cuma penat cikit duduk nie..
tahu2x jealah fiydakan sakit belakang.. huhuhu

Kesimpulannya :
hari nie sangat memenatkan.. huhuhu

Esok kitaorang dah leh masuk ofis dah,
semoga hari esok,dan seterusnya akan lebih baik,
dan harap fiyda dapat belajar sesuatu yang baru.
amin.

1st day yang purple..^_^


No comments: