03 September 2010

Aku & mereka yg berpose

Entri kali fiyda sekadar nak berkongsi 
gambar-gambar yg fiyda ada sepnjang ramadhan kali nie,
lebih tepat gambar kuar berbuka ngan kawan2x...
ramadhan kali nie fiyda rse ramadhan yg sgat bermakna 
selama fiyda di UKM (baru 2x pose baru padahal,hehhehe)
disini fiyda jauh dari family tersyang hnya kawanlah tmpat
fiyda menumpang kasih..
MySpace

Tu baru mukadimah, hahahha
oklah fiyda mulakan dengan first ramadhan..
first ramadhan fiyda ingat nak berbuka dgn hana,ana, ika, fatin & adik fatin.
tapi lain plak yg jadi, fiyda kuar ngan acik & ika lak.
sory ana & hana.. :(

nie ler gambar mse first berbuka pose dikedai ikan bakar,
mse nie ade ramai tpi semua member2x silat,
yang paling tak boleh lupa fatin makan banyak sangat2x.. 
dia yg tolong hbiskan nasi goreng fiyda, thanks fatin.. :)
tapi berbuka nie istimewa sangat sebab bebuka dengan sidia yg tersyg..
terima kasih pada my BFF cik ika tersayang sebab sudi teman sya,
mase nie saya segan sgat nak jmpe diorg.. :)

Next berbuka bersama ayu,ana,hana &sha,
kitaorang berlima berbuka di village view kajang,
time kasih pada faruq yg tolong hantar kitaorg kesana,
village view tersangatlah cantik kagum aku seketika,
malam tu kami makan besar,
ape tak besarnya sorang spent 20 ringgit Malaysia..







hah, tengok mewahkan.. sekali-sekala bolehlah..
kalo hari2x pokai teman...
MySpace

Seterusnya semalam di BBB seafood,
seronok sangat tak dapat fiyda gambarkan,
semalam yang ada miss shyda bee, miss fatin, miss ika & miss suhaila,
yg laki lak abg kro a.k.a kembar teman*, khoiri a.k.a angah & ajih a.k.a bf kiera..
dan tidak ketinggalan pasangan bhagia Mr.MOHD FIRDAUS & Mrs.NURUL FIYDA..
time kasih pada kawan2x yg sudi memeriahkan mjlis kami. hahahaha, so sweetkan.. 
MySpace

nielah pasangan yg nama dinyatakan diatas..
comelkan.. hahahaha



miss fatin yg suka tersenyum & miss shyda yg suka mngusik..


nie gambar curi yg miss shyda & miss fatin amik.. :)


i like gambar yg last tu... hehhehehe
ok2x, i tak kan buat gosip liar di blog i nie... :D
semua yg pgi ada gambar kecuali adik khoiri.. huhuhu
sorrylah khoiri ko bz sgat kalah PM..
next time aku akan pasti pic ko pun ada ok..

Sebenarnya banyak lagi yg fiyda kuar berbuka,
tapi nie jea yg de gambar..
fiyda ingat & akan terus ingat masa fiyda, acik, abg kro, ika & khoiri
berbuka lam hujan..
i miss that moment & fiyda harap korang pun ingat..

Last, fiyda nak ucap time kasih banyak2x pada semua org,
fiyda seoronok sangat w/pun dlm hati fiyda ada kedukaan,
kalo korang semua tak de mesti fiyda down sgt,,
syukur alhamdulillah..
tuhan hantar kawan yg baik pada fiyda..
semoga persahabatan kita semua berkekalan..
fiyda syg semua org...
semoga kita semua mendapat keberkatan ramadhan kali nie. amin..

1 comment:

onni dayu said...

fiyda...........................
terharunya....gmbar aqu pon ada...
tapi sekali ja lah kita berbuka sama2 tahun niw yerr...dah x sempat berbuka sama2 lagi...
anyway enjoy..thanks bangat...
:)